Emilian Popa este un tânăr student ieșean care a inventat un preparat inedit: sarmale la cornet. El a povestit, la Matinalii Digi FM, cum i-a venit ideea.
Inițial, a încercat să intre pe piață cu pizza la cornet, dar a renunțat rapid. Și-a dat seama că nu există preparate tradițional românești care să poată fi mâncate pe stradă, din mers. Așa că a preluat ideea de sarmale la cornet de la o firmă din județul Vaslui care vindea produsul într-un cornet normal de înghețată. Dar el a schimbat cornetul, a investit și a cumpărat o linie de producție pentru cornete din pâine în care să pună sarmalele.
„Cornetul comestibil se îmbibă în sosul de la sarmale și devine o garnitură perfectă”, a arătat Emilian Popa.
Vezi aici cum arată sarmalele la cornet și ce povestește tânărul student despre afacerea sa:
Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!
Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!