Filmele science-fiction, realizate în trecut, aveau o anume imagine despre cum ar trebui să arate 2018. Conform acestora, ar trebui ca planeta să fie un deșert imens, să ne luptăm între noi până la moarte sau să ne apărăm de invazia extratereștrilor.
Potrivit “Terminator: Salvation”, lumea ar fi formată din comunități foarte mici, din cauza roboților. "Salvation" portretizează roboții produși de Skynet ca o tehnologie în evoluție, cu abilitatea de a crea dronuri uriașe și de replici umanoide. Din fericire, acest lucru nu numai că este departe de capacitatea umană modernă, dar și dincolo de abilitățile Skynet prezentate în trilogia originală.
"Mad Max: Fury Road" este un cvasi-reboot care continuă să funcționeze ca o continuare a filmelor originale "Mad Max", ceea ce înseamnă că aderă la cronologia originală a francizei. Acest lucru pune evenimentele din "Fury Road" în 2018, ceea ce înseamnă că, până acum, ar fi trebuit să trăim într-un deșert pustiu, de câteva decenii. Lumea a suferit mult și a epuizat resursele cele mai utilizabile, lăsând locuitorilor săi singura soluție - să creeze echipamente puternice de război.
Evenimentele din "Pacific Rim" se desfășoară în cea mai mare parte în anul 2025, dar complotul este completat de o istorie extrem de lungă și detaliată a invaziei Kaiju și a producției Jaeger. Programul Jaeger, un efort internațional care creează roboți uriași pentru monstri interdimensionali, a început în 2014, iar producția a urcat de acolo. 2018 ar trebui să reprezinte punctul culminant al Programului Jaeger, fiind lansați mai mulți Jaeger și țări, precum Coreea de Sud, care se alătură programului. 2018 este, de asemenea, primul an de luptă pentru Gipsy Danger contra Kaiju, principalul Jaeger prezent în "Pacific Rim".
Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!
Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!