Aimara și Gordon sunt doi îndrăgostiți din Statele Unite ale Americii care au vândut tot ce aveau pentru a putea călători prin întreaga lume.
Cei doi au ajuns în România, în Brașov, unde au vrut să testeze bucătăria tradițională românească. Ei au început cu niște gustări, și anume plăcintă cu brânză de oaie, covrig polonez și covrig cu vișine. Au mers apoi la un restaurant unde au comandat ciorbă de fasole în pâine, salată de vinete cu roșii, sarmale și bulz cu cârnați.
„E atât de bun. Carnea de porc e afumată, e atât de aromat. Sigur o să mai comandăm ciorba de fasole în pâine cât timp o să mai stăm în România”, spun cei doi.
Urmează salata de vinete cu roșii.
„Am observat că în România totul se pune pe pâine. E foarte bun. Legumele sunt foarte bune în România”.
Mai apoi, sarmalele.
„Sarmalele miros incredibil. E delicios. Smântâna e atât de diferită față de cea din SUA. Am observat că în România se mănâncă foarte multă carne de porc”, laudă turiștii americani și sarmalele.
Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!
Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!