Acum la Digi FM Cetin Rasit SMILEY - Cum te vad eu (Master)

Bărbat cercetat după descoperirea a două cadavre ale unor cunoscuți, o femeie de 74 de ani şi fiul de 56 de ani al acesteia

politie
Polția / Foto: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 64 de ani este bănuit de poliţişti de comiterea unor agresiuni asupra a două persoane, după ce o femeie în vârstă de 74 de ani a fost găsită decedată în locuinţă şi fiul acesteia, îngropat într-o curte din localitatea Udaţi, comuna Smeeni, județul Buzău.

Ancheta poliţiştilor a demarat în data de 24 iulie, când au descoperit cadavrul unei femei în locuinţa sa, după ce au fost alertaţi de mai mulţi vecini.

"La data de 24 iulie, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 74 de ani, din Smeeni, nu ar mai fi fost văzută de câteva zile la domiciliu. Femeia locuia împreună cu fiul sau de 56 de ani. Imediat după primirea sesizării, la imobilul indicat a fost direcţionată o echipă operativă, care a descoperit cadavrul unei femei, în stare de descompunere, existând posibilitatea să fie al femeii de 74 de ani. Conform procedurii, pentru stabilirea identităţii şi clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii, s-a efectuat necropsia, în urma căreia au reieşit indicii ale exercitării unor violenţe", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, citat de Agerpres.

Ulterior, potrivit unor surse din Poliţie, fiul femeii găsită decedată a fost dat dispărut de către fiica sa, în urma cercetărilor continuate de poliţişti fiind descoperit îngropat în curtea unui bărbat, o rudă de-a sa din localitatea Udaţi, comuna Smeeni. Bărbatul fusese văzut ultima dată în urmă cu o săptămâna, la o petrecere.

"De asemenea, poliţiştii au demarat activităţile specifice în vederea depistării fiului femeii. Astfel, sub coordonarea Parchetului, au fost continuate investigaţiile şi demersurile procedurale, bărbatul de 56 de ani fiind găsit decedat în curtea locuinţei unui cunoscut, un bărbat de 64 de ani, din Smeeni, fără ca acesta din urmă să fie găsit la domiciliu. În urma administrării materialului probator, poliţiştii din Buzău au stabilit că principalul bănuit de comiterea actelor de agresiune este bărbatul de 64 de ani din Smeeni şi, astăzi, 28 iulie, a fost depistat. Acesta a fost preluat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză, poliţiştii continuă activităţile procedurale, sub coordonarea parchetului, urmând a se lua măsurile legale, raportat la încadrarea juridică a faptei, conform competenţelor", informează IJP.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău desfăşoară cercetări, iar medicii legişti urmează să efectueze necropsia bărbatului găsit îngropat pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
dan t (1)
Petrecerea lui DanT – DJ Mix Summer 2024
Mircea Geoană și Marcel Ciolacu
Reacția lui Ciolacu după ce Mircea Geoană l-a ironizat pe tema...
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer
Dinu Maxer, detalii neașteptate privind relația cu Nicoleta Luciu...
Donald Trump/ Profimedia
Donald Trump refuză altă dezbatere cu Kamala Harris: „Sondajele arată...
Pe aceeași temă
rosie record 1220g1
Nou record la Buzău: Roșie de 1.220 grame la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Buzău
Stone,Board,Empty,Table,Background.,Abstract,Blurred,Swimming,Pool,Background
Ce au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor la piscina unde a mers adolescentul de...
Valea râului Buzău, un posibil cimitir al mamuţilor3
Valea râului Buzău, un posibil cimitir al mamuţilor, aflată în atenţia cercetătorilor
Rhine,Valley,,Saint,Gallen,,Switzerland,,May,20,,2023,Ly-mhc,Antonov
Aeronava tip AN-2, implicată în incidentul din Buzău, a capotat în timpul rulajului pe...
Te-ar putea interesa și
nepalezi buzau
Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România
casa cu statui cu cai (1)
„Când am zis că le-am văzut pe toate în viața asta, apare o casă cu cai pe ea". Filmulețul...
Colegiul Naţional ”B.P. Haşdeu” din Buzău trebuie să plătească unui fost elev daune morale de 3.000 de euro, după ce, în 2018, acesta a primit media 2 la purtare pe primul semestru, în urma unei postări pe Facebook. Ulterior, elevul a luat Bacalaureatul cu 9.05, iar părinţii săi au acţionat unitatea şcolară în instanţă. Decizia pronunţată de magistraţii Curţii de Apel Ploieşti este definitivă. În anul 2018, elevul Andrei Voicu din clasa a XI-a a postat pe un grup de Facebook al liceului un videoclip în care apărea profesoara lui de desen însoţit de mesajul: ”Colegiul «Bogdan Petriceicu Hasdeu» este liceul în care este interzisă purtarea bărbii şi a părului lung, dar unde predă una dintre cele mai luminate minţi ale sistemului de învăţământ, această struţo-cămilă a artei, care se zbate între vocaţia de a cânta şi de a desena.” Fapta sa a fost analizată în Consiliul Profesoral care a decis scăderea mediei la purtare, însă părinţii copilului au susţinut nevinovăţia acestuia şi au deschis o acţiune în instanţă. Ulterior, elevul a promovat examenul de bacalureat cu nota 9.05. ”În urma eforturilor noastre susţinute, Colegiul a fost obligat să radieze menţiunile din evidenţele şcolare ale lui Andrei, inclusiv nota injustă de 2 la purtare, şi să revizuiască media pe semestrul 1. Mai mult, justiţia i-a acordat clientului nostru daune morale în valoare de 3.000 de euro, marcând astfel recunoaşterea impactului emoţional şi psihologic pe care abuzul de putere îl poate avea asupra unui elev”, au transmis, miercuri, reprezentanţii cabinetului de avocatură care l-a reprezentat pe elev pe toată durata procesului în instanţă. De asemenea, reprezentanţii cabinetului de avocatură au mai transmis că victoria nu este doar a lui Andrei, ci a tuturor elevilor care se confruntă cu nedreptăţi în sistemul educaţional. ”Suntem emoţionaţi şi încurajaţi de acest succes şi ne reafirmăm angajamentul de a apăra drepturile şi libertăţile elevilor. Fiecare tânăr merită un mediu educaţional corect şi pozitiv, unde drepturile elevilor sunt respectate şi apărate”, au mai transmis reprezentanţii cabinetului de avocatură. În luna aprilie a anului 2023, Tribunalul Buzău pronunţao primă decizie pe fond, prin care obliga Colegiul Naţional ”B.P. Hasdeu” să radieze ”menţiunile din evidenţele şcolare în ceea ce îl priveşte pe reclamant cu privire la aplicarea notei 2 la purtare pe semestrul I al anului şcolar 2018-1019” şi să-I plătească elevului 3.000 de euro daune morale şi cheltuieli de judecată de 2.800 de lei. Marţi, Curtea de Apel Ploieşti a respins definitiv recursurile formulate de Colegiu şi de reclamant menţinând decizia Tribunalului Buzău din 2023. ”Respinge recursurile, ca nefondate. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.01.2024”, este decizia instanţei.
Colegiul Naţional ”B.P. Haşdeu” din Buzău, bun de plată în fața unui elev, după ce acesta a...
Details,Of,A,Paramedic,Uniform,From,The,Romanian,Emergency,Rescue
7 copii au ajuns la spital, după un accident la ieșire din Buzău. Planul Roșu de Intervenție a...
Partenerii noștri
Digi24 Când se opresc ploile. Cum arată prognoza meteo după ce ploile torențiale au provocat inundații grave în estul României
Când se opresc ploile. Cum arată prognoza meteo după ce ploile torențiale...
DigiSport Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Virgil van Dijk! ”Cormoranii” au aflat și prețul: 50.000.000€
Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Virgil van Dijk! ”Cormoranii” au aflat...
PeRoz Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute...
Film Now Heather Locklear, despre cum a fost la întâlnire cu Tom Cruise. Dezvăluiri după 40 de ani ale actriței din „Melrose Place”
Heather Locklear, despre cum a fost la întâlnire cu Tom Cruise. Dezvăluiri...
Digi World Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”
Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din...
Stirile Kanal D "Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din Galați, după ce viitura le-a distrus tot ce aveau. Cu ochii în lacrimi, oamenii privesc pagubele
"Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din...
ProFM A murit Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson. Steve Manning: Ar fi suferit un atac de cord în timp ce se afla la volan
A murit Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson. Steve Manning: Ar fi...
Digi Life Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau...
Ultimele știri din matinal
horia tecau
Sfatul lui Horia Tecău pentru părinții copiilor care vor să se apuce de tenis
cosmin hodor
Ce a pățit Cosmin Hodor la prima întâlnire cu Ion Țiriac, după ce a întârziat 20 de minute
florin negrutiu 12 iunie 2024
Florin Negruțiu, despre dezbaterea Trump - Kamala Harris: „Un spectacol de confuzie și...
florin negrutiu 10 sept
Florin Negruțiu: „Școala e școală, primăria e primărie, biserica e biserică”
Ultimele știri
Manchester.,England.,01,Jul,2024.,City,Of,Manchester,Etihad,Stadium
„Procesul sportiv al secolului” începe luni. Manchester City se confruntă cu 115 acuzaţii...
foto Jolana Sedláčková 460225842_8745372138815862_8424571525690440795_n
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are...
GUVERN_SEDINTA_INST_033_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Ciolacu: Niciun partid nu va putea guverna singur după alegerile din decembrie. Va trebui să...
A shopping cart with grocery products in a supermarket
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu...