Gândaci, muște congelate, produse expirate și mizerie de nedescris... Asta au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorilor în restaurantul „Perla Dobrogei” din Medgidia, pe drumul vechi spre litoral.
Bucătăria era năpădită de insecte, iar alimentele ținute în condiții improprii, la temperaturi mult prea mari și într-un spațiu dezgustător.
Zeci de kilograme de carne și preparate au fost confiscate, multe dintre ele cu termenul de valabilitate depășit.
Restaurantul a fost închis până când se vor rezolva problemele, iar acum administratorii au de plătit 20.000 de lei amendă.
Localul a mai fost vizitat de inspectorii OPC Constanța, în primăvară. Și atunci au găsit probleme, dar au dat doar recomandări.
Ceea ce au descoperit acum i-a convins că situația e mult mai gravă decât la controlul anterior.
Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!
Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!