Acum la Digi FM STARLEY - Call On Me (Ryan Riback Edit)

(P) 7 învățături speciale adresate amatorilor de bilete la pariuri sportive

DigiFM (1) (1)

Pariurile sportive reprezintă una dintre distracțiile favorite ale românilor. Cei mai mulți joacă pe fotbal, însă sunt și pasionați de tenis, baschet, handbal și alte sporturi care se îndreaptă spre acest tip de divertisment.

Pe PariuriX.com, amatorii de betting găsesc atât ponturi date de specialiști cu experiență în domeniu, recomandați de rezultatele obținute lună de lună, cât și sfaturi care îi ajută să gândească la rândul lor așa cum o fac tipsterii.

Iată ce ar trebui să facă un parior care dorește să îmbine distracția cu succesul:

1. Să joace online

O primă regulă pentru o relaxare de calitate este alegerea mediului online. Avantajele oferite de internet sunt numeroase, pornind de la lipsa taxei de 5% percepute din miza fiecărui bilet și de la posibilitatea de a plăti impozit doar în momentul efectuării unei retrageri.

În plus, pariorii online sunt conectați în permanență la ofertă, indiferent unde s-ar afla. Agențiile de pe internet au program non-stop și pot fi accesate de pe telefonul mobil sau de pe tabletă, prin browser sau din aplicație.

2. Să își deschidă cont numai la operatori legali

Românii pot paria doar la agențiile care dețin licență emisă de Oficiul Național de Jocurile de Noroc. Pe site-ul PariuriX pot fi citite recenzii ale celor mai importanți operatori, care cuprind toate detaliile pe care ar trebui să le știe cineva care intenționează să se înregistreze pe o platformă de jocuri de noroc.

Sunt informații obiective despre: seria și valabilitatea licenței, cum se deschide cont, cum se verifică identitatea, oferta sportivă, platforma live, nivelul cotelor, oferta pentru clienții noi, promptitudinea serviciului de relații cu clienții.

3. Să își propună obiective pe termen lung

După ce a parcurs recenziile și a ales agenția care i se potrivește cel mai bine, pariorul își poate pune în aplicare planul de joc. Totul trebuie să pornească de la un buget lunar fix, iar obiectivul să fie unul realist.

Specialiștii de pe site-ul menționat atrag atenția că mulți greșesc propunându-și să tripleze „investiția” peste noapte. O abordare corectă constă în fixarea unei ținte pe termen lung, de preferat pe un sezon întreg. Astfel, „turbulențele” reprezentate de perioadele mai puțin faste pot fi depășite cu bine.

4. Să analizeze meciurile

Pentru ca biletele „verzi” să fie mai multe decât cele „roșii”, este foarte important ca toate selecțiile să fie alese în urma analizării fiecărui meci. Într-adevăr, pariorii se pot inspira de sugestiile făcute de tipsterii PariuriX, însă este bine ca fiecare „pont” să fie trecut prin filtrul gândirii celui care mizează bani reali pe el. Este un demers „migălos”, dar necesar.

Ca schemă generală, se pornește de la studierea informațiilor statistice, apoi se trece la analizarea știrilor „la zi”, despre absenți, echipa probabilă, motivație, atmosfera din cadrul loturilor, grad de rivalitate, relația dintre galerie și echipă, timpul probabil etc.

5. Să pună doar o selecție pe bilet

Oricât de bine ar fi analizat un meci, probabilitatea de succes nu poate fi de sută la sută, întrucât în sport se întâmplă și evenimente neprevăzute. E posibil ca una dintre echipe să rămână în inferioritate numerică, sau ca un jucător de bază să se accidenteze, sau ca una dintre formații să aibă ghinion „cu carul”.

Ținând cont de această realitate, este simplu de înțeles de către oricine că un bilet cu o singură selecție are șanse de reușită mai mari decât unul cu două pronosticuri, din partide diferite. Pericolul ca biletul să fie stricat de un factor greu de anticipat crește radical cu fiecare selecție suplimentară.

6. Să nu joace la recuperare

Oricât de priceput ar fi pariorul, este imposibil ca pe parcursul unui sezon să nu aibă și perioade mai slabe, în care pur și simplu nu-i iese nimic. Trec cu bine peste aceste perioade cei care își păstrează calmul și respectă planul de joc, ajustând miza la gradul de risc și la suma rămasă în cont.

În schimb, ajung cu balanța pe zero cei care încearcă să recupereze pierderile cât mai repede, mărind miza fără să țină cont de șansele de reușită ale pariului. Nu sunt puțini cei care ajung în situația de a miza întregul buget pe un singur bilet, ceea ce reprezintă o greșeală majoră.

7. Să monitorizeze ofertele

Tot pe PariuriX există o rubrică actualizată la zi cu toate ofertele agențiilor de pariuri online. Operatorii obișnuiesc să acorde periodic pariuri gratuite, pariuri fără risc, suplimentări de cote, sau să organizeze concursuri de pronosticuri cu premii foarte atractive.

Pariorii iscusiți nu refuză niciun avantaj. Sunt mereu la curent cu aceste oferte și încearcă să le concretizeze fonduri reale, pe care le pot retrage sau le pot reinvesti, pentru continuarea distracției.

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
petrecerea lui dan t
Petrecerea lui DanT – DJ Mix Iunie 2024
Sezon nou toamnă 2024
Din 9 septembrie, programele preferate revin în grila de toamnă Digi...
Vreme octombrie/ Shutterstock
Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea...
Allan Lichtman/ Profimedia
Kamala Harris va câştiga alegerile, prezice istoricul Allan Lichtman...
Pe aceeași temă
Jontay Porter/ Profimedia
Jontay Porter a fost exclus pe viaţă din NBA. Ce reguli a încălcat jucătorul de top
Partenerii noștri
Digi24 Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două...
DigiSport Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania
Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România...
PeRoz Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat...
Film Now Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat...
Digi World Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă...
Stirile Kanal D Orașul din România cu cel mai CURAT aer! Surprinzător cine e pe primul loc
Orașul din România cu cel mai CURAT aer! Surprinzător cine e pe primul loc
ProFM Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile astea din rufe"
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei...
Digi Life Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Ultimele știri din matinal
alice si ramon matinal de vacanta
Noul matinal de vacanță de la Digi FM cu Alice Tudor și Ramon Cotizo
comisarul-șef Octavian Dan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, și șeful serviciului Brigada Rutieră, Radu Gâtan,
Controversele Ordonanței Antidrog. Poliția explică la Digi FM noile reguli pentru șoferi: „De...
florin negrutiu 15 iulie 2024
Tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Analiza lui Florin Negruțiu la Digi FM
Bucharest,,Romania,-,March,25,,2020:,Romanian,Road,Police,Officer
Noile modificări ale Codului Rutier explicate la Digi FM. Iată ce spune Inspectoratul General...
Ultimele știri
Echipa națională a Românei la meciul cu Kosovo/ Profimedia
ROMÂNIA a trecut pe aici! Tricolorii au lăsat vestiarul impecabil la Priştina, după meciul cu...
Poliție/ Shutterstock
Doi tineri de 18 şi 24 de ani, cercetaţi pentru că au falsificat adeverinţe medicale cu care...
Caroline Darian/ Profimedia
Procesul femeii drogate de soţ pentru a fi violată de necunoscuţi. Fiica cuplului a povestit...
marcel ciolacu
Ciolacu, glume pe seama faptului că el şi Geoană împart acelaşi bazin electoral în cursa...