Acum la Digi FM Cetin Rasit JUSTIN TIMBERLAKE - Cry me a river

Dezvăluiri despre cei doi fii „secreți” ai lui Vladimir Putin. Au doar cinci și nouă ani, trăiesc în lux, dar izolați

putin profimedia-0883385378
In this pool photograph distributed by the Russian state agency Sputnik, Russia's President Vladimir Putin speaks with Russian media before his departure at the Noi Bai International Airport in Hanoi on June 21, 2024. Russia and Vietnam pledged on June 20, 2024 to deepen ties as President Vladimir Putin made a state visit aimed at bolstering his alliances to counter Moscow's growing isolation over the war in Ukraine.,Image: 883385378, License: Rights-managed, Restrictions: -- Editor's note : this image is distributed by the Russian state owned agency Sputnik --, Model Release: no

Vladimir Putin, președintele rus în vârstă de 71 de ani, are doi fii, Ivan Putin și Vladimir Putin Jr., cu presupusa parteneră, gimnasta rusă Alina Kabaeva, scrie publicația rusească independentă Novaia Gazeta Europe, potrivit HotNews.ro.

Conform unei anchete care a fost desfășurată de publicația de investigații non-profit Dossier Center, fiii lui Vladimir Putin trăiesc în izolare protejați de ofițeri ai Serviciului Federal de Protecție (FSO) în diferite reședințe private și sunt însoțiți non-stop de bone, meditatori privați și antrenori sportivi profesioniști. Totodată, aceștia precizează că cei doi călătoresc în trenuri blindate, avioane și elicoptere private.

Tutorii băieților sunt căutați periodic prin intermediul unei agenții, potrivit anchetei, care a inclus o captură de ecran a unui anunț de angajare pentru un profesor de engleză pentru băieți cu vârste cuprinse între patru și opt ani, publicat în februarie 2024.

Termenii și condițiile includeau cazare, o săptămână de lucru de cinci zile și un salariu de 7.700 de euro pe lună, deși se specifica faptul că părăsirea locului în care locuiește familia era strict interzisă.

O sursă care lucrează în anturajul familiei Putin a declarat pentru autorii investigației că familia este foarte selectivă în ceea ce privește naționalitatea personalului pe care îl angajează, preferând țările considerate prietenoase cu Rusia – Africa de Sud fiind o alegere obișnuită.

Sursa a adăugat că familia Putin caută în permanență noi profesori, deoarece „să te înțelegi cu familia nu este atât de ușor”. Jurnaliștii au aflat că cetățeni din Africa de Sud, Noua Zeelandă și Marea Britanie s-au aflat sau se află printre profesorii privați angajați de familie.

Copiii au, de asemenea, antrenori personali de înot și gimnastică artistică, Ivan fiind antrenat de un fost membru al echipei naționale ruse de gimnastică, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Ivan și Vladimir sunt născuți în primăvara anului 2015 și, respectiv, 2019, în locuri diferite. Ivan s-a născut la clinica Sant’Anna din Lugano, Elveția, în timp ce Vladimir s-a născut la Moscova, deși în ambele cazuri a fost vorba despre aceeași ginecoloagă, Natalia Thiebaud, potrivit Dossier Center.

Olesia Fedina, verișoara lui Kabaeva, se prezintă străinilor ca fiind mama băieților și se întâlnește personal cu orice potențial tutore. Kabaeva însăși încearcă să păstreze secretul în timpul meciurilor copiilor, urmărindu-i dintr-o lojă, dar nu reușește întotdeauna să își ascundă prezența.

Totodată, sursele respective dezvăluie că familia are un program regulat, iar copiii își petrec cea mai mare parte a anului la reședința Valdai a lui Vladimir Putin din regiunea Novgorod din Rusia. În lunile februarie și martie ale fiecărui an, ei schiază la Soci, iar în iulie și august se află pe iahturile familiei în Golful Finlandei și în Marea Neagră.

În ceea ce privește pasiunile celor doi copii, Ivan, fiul cel mare, adoră desenele animate și filmele Disney, ceea ce nu este tocmai pe placul lui Putin. Amândoi au o colecție mare de Lego și mai multe iPad-uri pe care le folosesc pentru jocuri și lecții online.

Alina Kabeva s-ar fi refugiat în Elveția la începutul războiului 

Alina Kabaeva

Citește și: Ce se știe despre fiicele legitime ale lui Vladimir Putin. Maria și Katerina au funcții importante și vieți amoroase foarte diferite

Secretos, Vladimir Putin nu a suflat niciodată niciun cuvânt despre presupusa lui relație cu Alina Kabeva. Presa internațională a aflat că, după ce Rusia a invadat Ucraina, fosta sportivă s-ar fi refugiat în Elveția, într-o locuință de lux, alături de copiii ei. La scurt timp, însă, zeci de mii de oameni au semnat o petiție prin care au solicitat expulzarea acestora.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai bune sportive din istoria Rusiei la gimnastică ritmică. Aceasta are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de disctincții la Campionatul European.

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
dan t (1)
Petrecerea lui DanT – DJ Mix Summer 2024
Mircea Geoană și Marcel Ciolacu
Reacția lui Ciolacu după ce Mircea Geoană l-a ironizat pe tema...
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer
Dinu Maxer, detalii neașteptate privind relația cu Nicoleta Luciu...
Donald Trump/ Profimedia
Donald Trump refuză altă dezbatere cu Kamala Harris: „Sondajele arată...
Pe aceeași temă
Vladimir Putin
Casa Albă critică discursul „incredibil de periculos” al lui Putin privind războiul cu NATO
Dan Negru/ Foto: Facebook
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza...
Spitalul Sfânta Maria din Iași
Patru fetițe au ajuns la spital după ce au fost spălate pe cap cu o substanță toxică. Una...
Russian President Putin Holds Russian-Mongolian Talks, Ulaanbaatar, Mongolia - 03 Sep 2024
Uniunea Europeană regretă că Mongolia nu l-a arestat pe Putin, în baza mandatului emis de CPI
Te-ar putea interesa și
copil cu tableta
Suedia recomandă interzicerea accesului la ecrane pentru copiii cu vârsta sub 2 ani. "Prea...
Volodimir Zelenski / Profimedia
Zelenski îi va prezenta lui Biden un plan pentru a pune capăt războiului cu Rusia
Dmitri Peskov, ​purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin
Kremlinul dezminte că Pavel Durov, fondatorul Telegram, s-a întâlnit cu Putin înainte de...
President of Russia Vladimir Putin
Putin acuză Ucraina că încearcă să atace centrala nucleară Kursk, una dintre cele mai...
Partenerii noștri
Digi24 Mister total după întoarcerea avionului spațial secret al Chinei pe Pământ. „Este prea avansat pentru a fi arătat”
Mister total după întoarcerea avionului spațial secret al Chinei pe...
DigiSport Reacția lui Messi, după 58 de zile de așteptare. A înscris două goluri în patru minute
Reacția lui Messi, după 58 de zile de așteptare. A înscris două goluri în...
PeRoz Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute...
Film Now Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole...
Digi World Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”
Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din...
Stirile Kanal D "Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din Galați, după ce viitura le-a distrus tot ce aveau. Cu ochii în lacrimi, oamenii privesc pagubele
"Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din...
ProFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie
Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a...
Digi Life Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau...
Ultimele știri din matinal
horia tecau
Sfatul lui Horia Tecău pentru părinții copiilor care vor să se apuce de tenis
cosmin hodor
Ce a pățit Cosmin Hodor la prima întâlnire cu Ion Țiriac, după ce a întârziat 20 de minute
florin negrutiu 12 iunie 2024
Florin Negruțiu, despre dezbaterea Trump - Kamala Harris: „Un spectacol de confuzie și...
florin negrutiu 10 sept
Florin Negruțiu: „Școala e școală, primăria e primărie, biserica e biserică”
Ultimele știri
taifun shanghai
Shanghai, lovit de cel mai puternic taifun din ultimii 75 de ani. Zboruri anulate, evacuări...
1280x720px_Vizual Comunicat Digi Days_16.09.2024
„DIGI Days” celebrează loialitatea clienților cu o nouă săptămână de promoții exclusive
Arhiepiscopul Teodosie/ Foto: Facebook
ÎPS Teodosie, despre cum trebuie să se roage femeile acasă: "Cu capul acoperit, în fustă. Să...
Ryan Wesley Routh
Cine este bărbatul suspectat că ar fi vrut să-l ucidă pe Donald Trump. Prins de polițiști după...