Toate gospodinele sunt deja în febra pregătirilor de Paște. Curățenia și bucatele sunt principalele lor griji zilele acestea. Internetul le e de ajutor când vine vorba de rețete, dar și vedetele scot cartea de bucate și își împărtășesc din secretele culinare.
Laura Cosoi le-a arătat admiratorilor care o urmăresc pe rețelele sociale cum face friptura de miel fragedă și gustoasă.
"Știu ca azi, mâine vă pregătiți deja meniul pentru masa de Paște. Poate vă inspiră și această rețetă de friptură de miel, clasică, dar delicioasă. Ai nevoie doar de carne fragedă de miel, frunze de dafin, sare, piper și 3 linguri de ulei de măsline. Dacă vrei ca friptura să fie ușor mai sofisticată la gust, poți adăuga usturoi, sos de rodie, un strop de boia de ardei dulce, 1 pahar vin alb. Eu prefer sa fie ceva mai simplă.
Amesteci ingredientele și le adaugi peste carnea de miel. O lați la macerat câteva zile într-o oala mare în frigider, apoi pui friptura la tavă sau într-o oală de fontă cu capac. O lași pentru început la 200 grade, apoi scazi temperatura la 185 grade. Se lasă în cuptor să se pătrundă bine. Carnea este gata când se desprinde ușor de pe os! Pofta bună, dragilor, și bucurie în bucătărie", a scris actrița în dreptul unui clip în care arată principalii pași ai pregătirii preparatului.
Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!
Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!