Acum la Digi FM 50 CENT - Candy Shop

Enel lansează serviciul factură prin SMS

enel

Începând de luna aceasta, clienții Enel pot opta să primească factura prin SMS, compania fiind primul furnizor de energie din țară care lansează un serviciu ce îmbină tehnologii digitale precum SMS-ul, internetul pe dispozitivele mobile și IVR-ul. Acesta se adresează clienților care folosesc tot mai puțin e-mailul ca mijloc de corespondență, ca alternativă la serviciul de trimitere pe e-mail. Mai mult decât atât, Factura prin SMS vine și în întâmpinarea celor care nu au acces la internet pe telefon mobil.

Serviciul își propune să îmbunătățească experiența celor care folosesc serviciile Enel, contribuind totodată la obiectivele de sustenabilitate la care s-a angajat Grupul, prin oferirea de opțiuni alternative celor care doresc să renunțe la factura fizică, tipărită pe hârtie, în favoarea variantei electronice.

Serviciul Factura prin SMS este gratuit și poate fi activat de către toți clienții rezidențiali cu contracte de energie electrică și/sau gaze naturale.

Noua modalitate de transmitere a facturii vine în întâmpinarea clientilor care nu au o adresă de e-mail sau daca au nu o folosesc din varii motive, dar care își doresc sa primească factura la timp.

Astfel, în momentul emiterii facturii clienții, Enel vor primi un SMS cu detaliile acesteia: data emiterii, ID-ul facturii, valoarea facturii curente, totalul de plată la data emiterii (în cazul clienților cu facturi restante), codul de plată, un număr de telefon unde pot suna pentru a asculta informații despre facturile lor, precum și un link personalizat. La accesarea linkului, clienții vor fi direcționați către o pagină web de unde vor putea descărca atât factura curentă, cât și facturile anterioare în format PDF, vor putea vizualiza numărul de kWh facturați și plăti online.

Cu detaliile din SMS-ul primit la emiterea unei noi facturi, clientii Enel pot plati factura sau soldul la zi, la oricare din partenerii de incasare, fara a mai fi nevoie de factura tiparita.

Detalii despre modul în care poate fi activat serviciul Factura prin SMS, precum și beneficiile acestuia sunt disponibile aici.

Enel este o companie energetică multinațională, unul dintre liderii integrați pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Enel este una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume, având o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 90 GW. Enel distribuie electricitate și gaz printr-o rețea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 73 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power operează unități de producție cu o capacitate instalată de 43 GW din surse eoliene, solare, geo-termale și hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia și Australia.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică și gaze naturale, cât şi servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistenţă, produse de iluminat, servicii de asigurare, aer condiționat etc).

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
dan t (1)
Petrecerea lui DanT – DJ Mix Summer 2024
corfu profimedia-0906568918
Românii au preferat Grecia, Spania şi Italia pentru vacanţa de vară...
ciuca 2024-09-15 GC -8050
Florin Negruțiu despre congresul PNL: „O întâlnire fără prea mari...
foto Jolana Sedláčková 460225842_8745372138815862_8424571525690440795_n
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7...
Pe aceeași temă
Contor electric, curent, energie electrică
Enel recalculează facturile compensate. Abonații ar putea primi înapoi circa 10 lei, în medie
Contor de gaze naturale, energie
ANRE a amendat Enel cu 400.000 de lei pentru că nu a aplicat legea privind compensarea și...
Citirea contorului de curent
Un nou caz de factură aberantă la energie electrică
Curent, electricitate, contor, energie electrică, index
Anul Nou aduce liberalizarea pieței de energie. Nu vom mai plăti prețuri impuse de ANRE
Te-ar putea interesa și
Priză, curent electric, aparate cu energie electrică
Energia electrică s-ar putea scumpi, de la 1 ianuarie, cu până la 26%! O asociație cere...
Contor electric, curent, energie electrică
Ai rămas fără curent mai mult de 4 ore? Ai dreptul să primești despăgubiri!
Partenerii noștri
Digi24 Ligia Deca, contre cu primarul din Slobozia Conachi. „Şcoala nu a fost afectată de inundaţii, poate vreţi să mergem la o familie, două”
Ligia Deca, contre cu primarul din Slobozia Conachi. „Şcoala nu a fost...
DigiSport Reacția lui MM Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România! PATRU cuvinte și sute de aprecieri
Reacția lui MM Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România...
PeRoz Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute...
Film Now Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit...
Digi World Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani...
Stirile Kanal D Anunț ANM neașteptat! De ce vreme vom avea parte în octombrie -
Anunț ANM neașteptat! De ce vreme vom avea parte în octombrie -
ProFM VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a coborât rapid de pe scenă
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp...
Digi Life Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau...
Ultimele știri din matinal
horia tecau
Sfatul lui Horia Tecău pentru părinții copiilor care vor să se apuce de tenis
cosmin hodor
Ce a pățit Cosmin Hodor la prima întâlnire cu Ion Țiriac, după ce a întârziat 20 de minute
florin negrutiu 12 iunie 2024
Florin Negruțiu, despre dezbaterea Trump - Kamala Harris: „Un spectacol de confuzie și...
florin negrutiu 10 sept
Florin Negruțiu: „Școala e școală, primăria e primărie, biserica e biserică”
Ultimele știri
Cutremur/ Shutterstock
Cutremur în România. Seism de 5,4 pe Richter, produs în Buzău, la o adâncime de 126,8 kilometri
Inundații în județul Galați
Încă o persoană a murit în inundațiile din județul Galați. Bilanțul victimelor a ajuns la 7
*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* - Tennis legend Boris Becker and Lilian de Carvalho Monteiro enjoy a pre wedding dinner with family and friends at Puny restaurant in Portofino
Boris Becker s-a căsătorit în Italia. Este al treilea mariaj pentru fostul tenisman
taylor, trump
Donald Trump, mesaj pe Truth Social: „O urăsc pe Taylor Swift!”