Acum la Digi FM 50 CENT - Candy Shop

352 articole scrise de Viorica Neagu

KAMALA_IOHANNIS_DECLA_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Președintele României despre acordarea statutului de candidat Ucrainei și Moldovei: Ea poate să ducă la o creștere a vitezei și pentru alte candidaturi

Klaus Iohannis susține că recomandarea Comisiei Europene privind acordarea statului de candidat Ucrainei și Moldovei schimbă dinamica extinderii Uniunii.

david popovici

1 milion de lei pentru David Popovici din partea Guvernului.

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat joi că Guvernul îl va premia pe David Popovici, dublu campion mondial la natație, cu un milion de lei.

ILUSTRATIE_CIUCA_ID125626_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Carburanții se vor ieftini cu 50 de bani per litru. Compensarea se va aplica pe o perioadă de 3 luni.

Litrul de carburant va fi compensat cu 50 de bani, anunță Guvernul României. Măsura se se va aplica, timp de trei luni, direct la pompă.

madalin-voicu

Exclusiv Mădălin Voicu despre educația sexuală: Eu cred că rromii mai mult ar lua-o în râs

Educația sexuală la școală se va face doar din clasa a 8-a și doar cu acordul scris al părinților, potrivit votului dat marți în Camera Deputaților, cameră decizională. Legea prin care elevii vor învăța despre educația sexuală a trecut cu 224 de voturi „pentru”, unul „contra” şi 49 de abţineri.

Rezultate la Evaluarea Națională

Rezultatele de la Evaluarea Națională se afișează joi până la ora 14.00

Emoții mari pentru absolvenții claselor a VIII-a care au susținut săptămâna trecută examenele la limba română și matematică în cadrul Evaluării Naționale 2022.

INSTANT_DRULA_DECLA_06_INQUAM_Octav_Ganea

Cătălin Drulă: Suntem în cea mai proastă situație economică din Uniunea Europeană

Cătălin Drulă, președintele interimar la USR, a fost invitatul de azi la Omul Potrivit. Acesta le-a vorbit ascultătorilor despre situația economică în care se află acum România, despre lucrurile pe care USR a încercat să le schimbe, dar și despre cine este vinovat pentru direcția greșită pe care a luat-o țara noastră.

iohannis-declaratie-1 foto administratia prezidentiala

Președintele României pleacă la Bruxelles, la Summitul Euro

Klaus Iohannis va participa, joi şi vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeană şi Balcanii de Vest, la Consiliul European şi la Summitului Euro în format extins, care vor avea loc la Bruxelles

Copac aplecat de vânt, aproape căzut prăbușit

ANM: Cod galben de vânt puternic pentru 14 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, o nouă atenţionare meteo. Cod galben de vânt puternic pentru 14 judeţe din centrul, estul şi nord-estul ţării, valabilă pe parcursul zilei