Acum la Digi FM 50 CENT - Candy Shop

352 articole scrise de Viorica Neagu

ionut mihai

Elev de nota 10 din Hârșova: Ar trebui să ieşim din paradigma asta învechită cu multe materii

Ionuţ Mihai, absolvent al Liceului „Ioan Cotovu“, din Hârşova, este unul dintre cei 162 de absolvenți de liceu care au luat 10 la bacalaureat. El a demonstrat că se poate face performanţă şi la o şcoală care nu este cotată la nivel naţional

Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu: Școala trebuie să asigure un nivel de minimum nota 7, cu ceea ce înveți în școală, fără teme și fără meditații

Evaluarea Națională și Bacalaureatul s-au încheiat. Acum e momentul când se trag concluzii. Ce a fost bine, ce nu a fost bine, unde s-a greșit? Sunt întrebări la care se caută răspunsuri.

gheorghe peltecu

Exclusiv Gheorghe Peltecu despre interzicerea avortului: Nu cred că în România s-ar mai putea da o lege care să interzică avorturile

După ce vineri Curtea Supremă a SUA anulează dreptul constituțional la avort, iar fiecare stat poate permite, limita sau interzice avorturile, reacțiile nu au întârziat să apară. După şocul suferit, susţinătorii dreptului la avort s-au mobilizat în zilele imediat următoare și au ieșit în stradă, cum era de așteptat.

marcel ciolacu inquam photos george calin

Ciolacu despre prețul combustibilului: Important este că acum avem un preț stabil care nu mai crește

Prețul combustibililor s-a stabilizat și chiar a scăzut, anunță șeful PSD. Acesta spune că plafonarea sau compensarea erau singurele soluții pentru a scădea prețul carburanților, pentru că acciza e la un nivel minim.

Caniculă, temperaturi extreme, val de căldură

Meteorologii au emis primele avertizări de caniculă și disconfort termic accentuat din acest an

Meteorologii au emis primele avertizări de caniculă și disconfort termic accentuat din acest an

Inquam Photos / George Călin

Dumitru Borțun despre medalia primită de David Popovici: E un exemplu la 17 ani nu doar ca sportiv, ci și ca om

David Popovici a primit ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler, pentru medaliile de aur câștigate la Campionatul Mondial de Natație. La doar 17 ani David intră într-o companie selectă a sportivilor care au primit această distincție. Doar șase sportivi au primit până acum Steaua României.

robor

Indicele ROBOR la trei luni a urcat la 6,26%

Vești proaste pentru cei care au făcut credite în lei cu dobândă variabilă. Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei contractate înainte de luna mai 2019, şi-a reluat creşterea, după cinci zile de pauză, şi a urcat luni la 6,26%.

Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu despre primele rezultate ale examenului de bacalaureat: Avem peste 73% rata de promovabilitate!

Ministrul Educației spune că este cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, în pofida anilor de pandemie când copiii au făcut ore online. Deși subiectele au fost simplificate, acestea au fost concepute corect.