92% dintre participanții la un sondaj realizat de un producător de margarină susțin că au gătit în timpul epidemiei de coronavirus, în timp ce doar 20% spun că au comandat mâncare.
Peste 40% dintre români au mâncat mai multe fructe și legume în perioada izolării, 31% și-au făcut pâine acasă și tot atâția prăjituri și torturi.
Oamenii intenționează să-și păstreze obiceiurile alimentare în situația actuală, mai mult de jumătate dintre respondenți (53%) spunând că vor continua să cumpere aceeași cantitate de produse de la aceleași mărci preferate. Doar un sfert sunt hotărâți să cumpere mai puțin, dar rămân în continuare la produsele și brandurile în care au încredere.
68% dintre respondenți au spus că au petrecut o oră sau mai mult în bucătărie pentru a găti și doar 32% susțin că au pregătit mese în doar 15-30 de minute.
Studiul a fost realizat de Ivox, în perioada 15-26 mai, pe 1601 respondenți.
Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM. Ca să știi!
Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!
Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!