Acum la Digi FM LIDIA BUBLE - Camasa(Beatmix)

(P) Rolul crucial al inteligenței artificiale în divertismentul viitorului

DigiFM (2)

Pe măsură ne aventurăm într-o lume a schimbărilor, cei mai ingenioși inovatori vor folosi Inteligența Artificială (AI) și capacitățile ei aparent nelimitate pentru a dezvolta o nouă eră a divertismentul. AI va rescrie regulile pentru faimă, engagement, realizări și, cel mai important, pentru modul de a aprecia succesul.

Deja au rămas foarte puține domenii neatinse, într-un fel sau altul, de folosirea softurilor. Pe viitor, asistența computerizată va căpăta un rol și mai important, ajungând să joace un rol crucial în activități de relaxare precum:

Fotografia

Odată cu progresele în capturarea și manipularea imaginilor, nu mai trebuie să învățăm instrumente complexe precum Photoshop pentru ne prelucra pozele. AI este deja folosită în fiecare aspect al captării imaginii pentru a produce cea mai bună fotografie posibilă.

Cu ajutorul AI, putem deja plasa orice persoană în orice context, în orice moment al istoriei. Putem crea oameni falși, fundaluri false și lumini false ... și totul poate părea atât de real. Fotografiile proaste devin fotografii bune, oamenii devin mai atrăgători, supraponderalii devin trași prin inel, bătrânii devin mai tineri etc.

Muzica

Instrumentele muzicienilor se vor îmbunătăți la orice scară imaginabilă. Foarte puțin din industria muzicală de astăzi va rămâne neschimbată în următoarele decenii. Când muzica poate fi sincronizată cu starea de spirit și mentalitatea ascultătorului, fiecare piesă muzicală devine un hit.

Concertele vor putea fi urmărite în timp real prin intermediul hologramelor, din orice loc de pe planetă. În jurul artiștilor vor putea fi creați urși care dansează, sau maimuțe care se dau peste cap. Totul prin intermediul computerului.

Cinematografia

Pe baza nivelului de interes al publicului și a senzorilor de atenție încorporat în cinematografe, intrigile se vor schimba instantaneu pentru a ține spectatorii pe locurile lor. Cele mai bune filme tind să fie un rollercoaster emoțional, iar inteligența artificială va valorifica rapid această realitate pentru a crea formula perfectă pentru fiecare scenă, narațiune, întorsătură a intrigii și multe altele.

Așa cum am dezvoltat modalități de a colora filmele alb-negru, în viitor AI va fi folosită pentru a converti filmele bidimensionale în experiențe holografice 3D.

Jocurile și sportul

În viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat, școlile de astăzi vor fi înlocuite cu un sistem elaborat de învățare pe tot parcursul vieții, ajustat în jurul intereselor și pasiunilor fiecărui elev. O mare parte din acest sistem se va baza pe jocuri.

Industria de gaming va fi în avangarda implementării noilor tehnologii. Se va ajunge până în punctul în care în va exista o linie insesizabilă între ficțiune și realitate. Chiar și jocurile de cazino vor fi revoluționate, utilizatorul plimbându-se printre simbolurile sloturilor cu ajutorul Realității Virtuale. experții de la Legalbet oferă deja o privire asupra celor mai bune bonusuri casino disponibile astăzi, pentru a face experiența și mai captivantă.

Apropo de imersiune, fiecare sportiv de pe teren va avea atașată o cameră de filmat, astfel că spectatorii vor avea sentimentul de participare directă la meci, putând să aleagă perspectiva din care urmărește acțiunea.

Umorul

Deoarece software-ul este rapid și nu obosește niciodată, AI are un avantaj față de oameni în ceea ce privește sarcinile simple. Misiunea devine mai dificilă atunci când vine vorba despre subtilități și despre emoție.

Chiar și cei mai buni practicanți de stand-up vor recunoaște că nu există o formulă magică pentru a produce gluma perfectă. O mare parte din ceea ce ne face să râdem depinde de factori subtili, cum ar fi contextul, surpriza și limbajul corpului. Inteligența Artificială din viitor va reinventa umorul pe baza practicilor de până în acel moment.

Arta culinară

O experiență culinară grozavă necesită, în general, atingere umană, dar Chef Watson de la IBM, activat cu inteligență artificială, a oferit o perspectivă diferită asupra modului în care AI poate deveni un fel de consilier, pentru a ajuta la dezvoltarea rețetelor și a sfătui bucătarii umani cum să combine alimentele și tehnicile pentru a crea arome unice.

În viitor, senzorii de pe corp vor descifra totul, de la ce fel de bere am dori să bem, la cât de mari ar trebui să fie porțiile. Desigur, AI va reprezenta un aliat de bază pentru cei care vor ține diete, sugerând meniul ideal pentru fiecare masă.

Voiajul

Călătoria de astăzi este uneori o experiență neplăcută, din cauza controalelor de securitate, scanerelor biometrice, verificării pașapoartelor sau perchezițiilor aleatorii ale bagajelor. Toate aceste proceduri au ca efect atenuarea entuziasmului, înfrânarea sentimentului și, în definitiv, diminuarea dorinței de a explora și de a vedea locuri noi.

Inteligența artificială va găsi o modalitate să elimine aceste impedimente. Agenții de securitate umani vor fi înlocuiți cu securitatea AI invizibilă, care nu va mai perturba fluxul de la sosirea în aeroport la îmbarcare. De asemenea, oriunde vom călători, vom putea avea o conversație interactivă cu ghidul AI.

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
dan t (1)
Petrecerea lui DanT – DJ Mix Summer 2024
corfu profimedia-0906568918
Românii au preferat Grecia, Spania şi Italia pentru vacanţa de vară...
ciuca 2024-09-15 GC -8050
Florin Negruțiu despre congresul PNL: „O întâlnire fără prea mari...
foto Jolana Sedláčková 460225842_8745372138815862_8424571525690440795_n
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7...
Pe aceeași temă
james - xtwitter
Bărbatul care și-a transformat tatăl mort într-un chatbot. Cum a ajuns clonarea digitală a...
Simona Pavelescu - CEO htss
Inteligența artificială (AI) și securitatea datelor: Simona Pavelescu, CEO htss, dezvăluie...
Marilyn Monroe/ Profimedia
Marilyn Monroe, recreată digital cu ajutorul AI. Cum arată versiunea regretatei actrițe
ChatGPT / Shutterstock
ChatGPT a luat-o razna timp de câteva ore, răspunzând cu fraze fără cap şi coadă şi de...
Te-ar putea interesa și
Mission Impossible 7/ Profimedia
Joe Biden s-a simţit mai implicat în lupta împotriva IA după ce a văzut filmul „Mission...
Milla Sofia face furori pe rețelele sociale
Cine este Milla Sofia, „senzația” momentului de pe TikTok și Instagram. E urmărită de zeci de...
Partenerii noștri
Digi24 Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden...
DigiSport Cupa Ligii Angliei | Manchester United - Barnsley 4-0, ACUM, pe DGS 4. Garnacho a reușit ”dubla”
Cupa Ligii Angliei | Manchester United - Barnsley 4-0, ACUM, pe DGS 4...
PeRoz Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare...
Film Now Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A...
Digi World De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de...
Stirile Kanal D Mihai, băiatul de 10 ani dat dispărut de bunică, a fost găsit. Motivul înduioșător pentru care a plecat de acasă
Mihai, băiatul de 10 ani dat dispărut de bunică, a fost găsit. Motivul...
ProFM Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut pasiunea pentru muzică
Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls...
Digi Life Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau...
Ultimele știri din matinal
horia tecau
Sfatul lui Horia Tecău pentru părinții copiilor care vor să se apuce de tenis
cosmin hodor
Ce a pățit Cosmin Hodor la prima întâlnire cu Ion Țiriac, după ce a întârziat 20 de minute
florin negrutiu 12 iunie 2024
Florin Negruțiu, despre dezbaterea Trump - Kamala Harris: „Un spectacol de confuzie și...
florin negrutiu 10 sept
Florin Negruțiu: „Școala e școală, primăria e primărie, biserica e biserică”
Ultimele știri
Actrița Adriana Trandafir/ Facebook
Actrița Adriana Trandafir, declarații despre recalcularea pensiei: „Pot să mi-o mărească cât...
Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub rochie/ Profimedia
Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub...
main picture Școala fără Pauză
Grupul DIGI susține accesul la educație, în cea mai nouă ediție a inițiativei sociale “Școala...
Elon Musk as the Headline Speaker at the Cannes Lions Festival in Cannes, UK
Secret Service anunță că este la curent cu postarea lui Elon Musk în legătură cu Joe Biden şi...